کافه گلاسه
موادلازم
نسکافه = دو قاشق چایخوری سرپر
بستنی شکلاتی = سه پیمانه ی بستنی خوری
شکر = یک قاشق چایخوری
شیر تازه = یک لیوان
طرز تهيه
یک لیوان شیرِ گرم آماده کنید، بهتر است شیر کاملا جوشانده شود، در آن نسکافه و شکر را حل کنید و لیوان را در یخچال بگذارید تا حسابی سـرد شود
بعد از سرد شدن شیر سه قاشق ِپر بستنی را در یک لیوان بلند (یا لیوان پایه بلند) بریزید حدود نصف لیوان بستنی و مابقی را با شیر قهوۀ خنک پر کنید پیشنهاد میشود ابتدا کمی در لیوان بلند شیرقهوۀ تهیه شده بریزید سپس بستنیها و در آخر لیوان را با شیر پر کنید می توانید روی کافهگلاسه کمی نسکافه و خلال پسته بریزید و حتی روی آن خامه بریزید نی و یک قاشق بلند را داخل لیوان بگذارید
اضافه کردن نظر