کال کباب اصیل گیلانی
مواد لازم
بادمجان ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش یاانارترش ساییده ۱ فنجان
گردو آسیاب شده ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
گلپر ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه رنده شده
گیلانیهای قدیمی برای درست کردن کال کباب از ظرفی به اسم نمکیار، نمیار یا نمکار استفاده میکنند
نمکیار یک ظرف قطور از جنس گِل است که گود است و عمق زیادی دارد
از ظرف نمکیار برای کوبیدن تمام مواد کال کباب اصیل گیلانی استفاده میکردند
طرز استفادهاش هم به این ترتیب بود
که سبزی، مغز گردو، دانههای انار ترش یا شیرین، گوجه سبز و سیر را در آن میریختند و با سنگ گرد یا بیضی میسابیدند
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر