کیک توپی گردو
️آرد همه کاره یا آرد کیک ۱ فنجان
️گردو خرد شده یک و نیم فنجان
️شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
️عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
️کره ۱۱۵ گرم
️نمک مقدار خیلی کمی
️پودر قند حدود یک فنجان
طرز تهیه
فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده
آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو)
کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند داخل پودر قند بغلتانید بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید
اضافه کردن نظر