کیک گردویی
هفت تا تخم مرغ
یک لیوان سر پر شکر
یک لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
دوتا و نصفی لیوان آرد
کمی وانیل
مغز گردو پودر شده نصف لیوان
پودر کاکائو یک ق م
دو ق م بکینگ پودر
اول اینکه پیمانه مورد نظر همون لیوان دسته دار فرانسوی هست برای شروع همه مواد را به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو را اضافه میکنیم آرد بکینگ پودر وپودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم بعد از خنک شدن صد گرم شکلات را با دو قاشق غ روغن مایع بن ماری کرده کیک رو تزیین میکنیم نوش جان
اضافه کردن نظر