گراتن مرغ بادمجان
طرز تهیه
سینه ی مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا پخته شود سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده؛ و کنار می گذاریم بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و به صورت حلقه ای درآورده و پس از تلخی گیری آنها را سرخ میکنیم فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ خرد شده را تفت میدهیم ظرف پیرکسی را چرب کرده ؛یک ردیف سیب زمینی آب پز ورقه ای شده کف ظرف میچینیم؛کمی سس سفید میریزیم؛ یک ردیف بادمجان؛ بعد گوشت مرغ؛ سپس فلفل دلمه ای و قارچ را ریخته و کمی پنیر پیتزا میپاشیم ، سس سفید میریزیم و مجددا لایه ها را تکرار کرده و درآخر یک لایه پنیر پیتزا ریخته و ظرف را در طبقه ی وسط فر با دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم چند دقیقه ی اخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه
من سس سفید رو حذف کردم و فقط پنیر ریختم
۲ ادویه هایی که برای گراتن استفاده کردم پودر سیر و آویشن و پودر وپودر پاپریکا بود
کیلیـــک
سفره آرایی
دلنوشته
اضافه کردن نظر