سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

گرانولا کره بادام زمینی ‍

گرانولا کره بادام زمینی

مواد لازم
جو دو سر پرک دو و نیم پیمانه،مغزهای دلخواه خرد شده (بادوم،بادوم هندی،گردو، فندق، همه خام)نصف پیمانه،کره بادام زمینی بدون شکر یک چهارم پیمانه،عسل یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
فر رو با صد و هفتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه
اول عسل رو یکم روی بخار کتری بذارید تا نرم و روان بشه و بعد با کره بادوم زمینی مخلوطش کنید
حالا جو دو سر پرک و مغزها رو در یک کاسه مخلوط کنید و ترکیب عسل و کره بادوم زمینی رو باهاش ترکیب کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مخلوط رو کف سینی پخش کنید و داخل فر بذارید حتما هر چند دقیقه یکبار گرانولا رو هم بزنید و زیر و رو کنید تا نسوزه و خوب برشته بشه،حدود بیست دقیقه طول میکشه بعد از فر بیرون بیارید و بذارید کاملا خنک بشه و بعد موادی مثل میوه های خشک خرد شده،تکه های شکلات تلخ،کشمش، بهش اضافه کنید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.