ساق عروس
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست خامه ای 100 گرم
روغن آب شده 100 گرم
آرد200 گرم
زرده تخم مرغ و روغن و ماست خامه ای را مخلوط کرده آرد را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد خمیر را در یک کیسه نایلون به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس خمیر را به صورت لواش نازک باز کرده و دور نی مخصوص پیچیده به طوری که دو سر آن روی هم قرار گیردخمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد سپس به اندازه یک بند انگشت خمیرها را روی نی برش دهید که دور تا دور آن برش بخورد روغن فراوان را داغ کرده نی ها را داخل روغن انداخته تا خمیر دور آن سرخ شود و از نی جدا شود خمیر را زیر و رو کنید تا کاملا طلایی شود سپس در صافی ریخته تا روغن اضافی آن کشیده شود از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و یا پودر پسته برای پر کردن داخل آنها استفاده کنید و روی ساق عروس ها را پودر قند پاشیده و یا در صورت تمایل دو سر آن را با شربت چسبنده کنید و داخل پودر پسته بزنید
️ ️ ️
اضافه کردن نظر