سوهان عسلی
خلال بادام 150 گرم
شکر 150 گرم
عسل 150 گرم
کره آب کرده 100 گرم
زعفران آب شده 1 قاشق سوپ خوری
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید شکر و عسل را به آن اضافه کنید حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی آن را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود خلال بادام را اضافه کنید تا بادام طلایی شود سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد ممکن است روغن از آن جدا شود وقتی مایع کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید از مایه کمی گوشه سینی بریزید وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار دهید بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا مدتی محفوظ بماند
برای تشخیص آماده بودن سوهان قبل از اینکه خلال بادام را اضافه کنید از مایه چند قطره داخل آب سرد بریزید چنانچه به صورت گلوله منسجم ته آب رفت سوهان آماده است چناچه درون آب متلاشی شود به جوشیدن بیشتری نیاز دارد
بزرگترین کانال تخصصی شیرینی پزی در تلگرام
️ ️ ️
اضافه کردن نظر