nahid aa
زرشک پلو
طرز تهیه
4 عدد ران مرغ
4 ق غ روغن مایع
50 گرم کره
زعفران
اب پرتقال یا ابلیمو
روغن رو به همراه کره بزارین در تابه ذوب بشه(کره هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)مقداری پودر زعفران رو بپاشین تو روغن مرغها رو بچینین تو تابه(دقت کنین تابه تون رو طوری انتخاب کنین که مرغها روی هم نباشن و ته تابه باشن تا زعفرانی بشن)تو حرارت کاملا کم درب تابه رو بذارین بعد از ده دقیقه مرغها رو برگردونده تا طرف دیگش هم زعفرانی بشه نمک زده و درب تابه رو خوب چفت کرده حرارت رو هم تا حد امکان پایین میذاریم احتیاجی به اب نیست مرغا خودشون اب میندازن و با اب خودش میپزه حدود یک ونیم ساعت بعد وقتی ابش کاملا کشیده شد و یه طرفش سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ کرده کمی ابلیمو یا دو ق اب پرتقال بهش اضافه کنین در اخر رو برنج دم کشیده تون گذاشته همرا با زرشک و پیاز خلالی سرخ شده و خلال پسته تزئین و سرو کنین
اضافه کردن نظر