ترشی تخم مرغ
مواد لازم
چغندر قرمز 425 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
سرکه 1 2 فنجان
آب سرد 1 2 فنجان
نمک 1 2 قاشق چای خوری
میخک 4 عدد
چوب دارچین کوچک 1 عدد
تخم مرغ آب پز شده 6 عدد
طرز تهیه
️شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید
️چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید درب ظرف را محکم ببندید
اضافه کردن نظر