سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

ترشی پياز پيازها رو پوست

ترشی پياز

پيازها رو پوست گرفتم و با چاقو يه بعلاوه تا نيمشون زدم ريختمشون توى ظرف و لابه لاشون سير ، فلفل ، ١ ق غ تخم گشنيز ، ٢ ق غ نمك ، ١ ق غ گلپر ، كمتر از ١ ق غ نعناع و به همين مقدار جعفرى خشك اضافه كردم بعدم سركه ترشى كلم قرمزم رو كه تموم شده بود ريختم روش (حدود ١ ليوان ميتونين براى قرمزتر شدنشون چندتكه چغندر هم بريزين) و بقيش رو سركه قرمز ريختم

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.