ترفند آشپزی
سرکه سفید شوری خورشت را برطرف میکند
سرکه را به خورشت اضافه کرده 10 دقیقه بگذارید بجوشد تمام شوری را برطرف میکند
غذا مزه سرکه نمیگیره
ترفند آشپزی
سرکه سفید شوری خورشت را برطرف میکند
سرکه را به خورشت اضافه کرده 10 دقیقه بگذارید بجوشد تمام شوری را برطرف میکند
غذا مزه سرکه نمیگیره
آیا می خواهید چند ترفند روانشناسی ساده را یاد بگرید؟ این ترفندها در شرایط مختلف، از جمله برقراری ارتباط، ایجاد تاثیر اولیه مناسب، جذب افراد و مورد تحسین قرار گرفتن توسط آنها به شما کمک می کنند. علاوه بر اینکه اجرای آن ها در زندگی روزمره بسیار...
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کپی رایت © 2016 · طراحی توسط : مکس ·
اضافه کردن نظر