دسر شیر عسلی
شیر گرم ۱و نیم پیمانه
شیر سرد نصف پیمانه
خامه ۲قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲قاشق غذا خوری
شیر عسلی یک قوطی
رنگ خوراکی و یا نسکافه و یا کاکائو در صورت تمایل
طرز تهيه
برای درست کردن این دسر خوشمزه،ابتدا ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید روی بخار کتری بزارید تا کاملا تمام ذراتش حل بشه شیر داغ با شیر عسلی مخلوط کنید تا کاملا حل بشه (می تونید این کار روی حرارت انجام بدید در حدی که فقط شیر عسلی با شیر یکدست بشه )بهش ژلاتین حل شده را اضافه کنید در انتها خامه را بریزید
قالب را کمی چرب کنید مواد اماده را داخلش بریزید حدودا ۳تا۴ ساعت بماند ،بعد در ظرف مورد نظر برگردونید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر