سوفله سیب زمینی
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیبزمینی ۵ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجهفرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
۱ سیبزمینیها را آبپز کنید سپس پوست آنها را بگیرید و حلقهحلقه کنید
۲ پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سیرها را هم خرد و به همراه پیاز تفت دهید
سیر اختیاری هستش ادویه ها هم بنا به ذائقه تون می تونید استفاده کنید
۳ حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید ادویهها و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد بیفزایید مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد در صورت نیاز، کمی آب جوشیده را به مایه اضافه کنید تا مواد کاملاً بپزد
۵ سیبزمینیها را در ظرف پیرکس بچینید و مقداری از مایه گوشتی را روی آنها بریزید پنیر را هم روی مواد پخش کنید در صورت تمایل، این کار را به صورت لایهلایه انجام دهید حالا ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید وقتی روی پنیر طلایی شد، ظرف را از فر خارج کنید
اضافه کردن نظر