طرز تهیه سوپ ذرت
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
کنسرو ذرت قوطی، ۸۰۰ گرم
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط یک عدد، نگینیشده
سیر ۲ حبه، رنده شده
فلفل سفید یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
آب مرغ یکو نیم لیتر
خامه یکدوم پیمانه
طرز تهیه
۱ روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید
۲ سهچهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید سوپ را ۲۰ دقیقه بپزید
۳ به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید
اضافه کردن نظر