شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
و یا خامه ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد در قابلمه ای ریخته آرد برنج را داخلش الک کنید خوب باهمزن دستی بهم میزنیم تا آرد برنج حل شده وهیچ گلوله ای باقی نمونه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت کم مدام بهم میزنیم تا وقتی که غلظت پیداکند و در نهایت گلاب و کره یا خامه رو به دلخواه اضافه میکنیم سپس از روی حرارت برداشته فرنی رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم به یکی زعفران و به یکی کاکائو که بایدقبلش با کمی آبجوش حل کنیم میریزیم و یه قسمتش هم که سفید میمونه
بعد از این مرحله بستگی به سلیقه تون داره دوست داشتین لایه به لایه داخل جام یا پیاله یا میریزیم البته باید لایه اول کمی خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید
من فرنی های رنگ شده رو تک تک داخل ظرف سس خوری ریختم و همزمان هرسه رنگ رو از یه گوشه داخله پیاله ها بریزید .
نکات تغذیه ای :
در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات ( برنج یا آرد برنج ) از نظر پروتئینی کامل هست زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مکمل یکدیگر هست.
همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای کمکی نوزادان می باشد که اگر برای کودک تهیه میشود، بهتر است مقداری کره به آن افزود.
اضافه کردن نظر