چیکن وینگز
بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید داخل سینی فر بچینید حدود 20 دققه بمونه تا بپزه می تونید گریل هم روشن کنید تا روشم برشته بشه درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید زنبیل و نمک وفلفل بریزد بعد سس گوجه در آخر روغن اضافه کنید بزارید سس غلیظ بشه بعد بال ها رو از فر در بیارید با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید
اضافه کردن نظر