کال کباب
ابتدا بادمجانها را شسته و سپس روی آنها یك شكاف عمیق ایجاد كنید و روی گاز یا داخل فر كبابی كنید تا پوست آن كاملا بسوزد و مغزپخت شود
برای اینکه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را مرتب بچرخانید
سپس آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوست و تخم آنها را كاملا بگیرید وآنها را با گوشتکوب له کنید حالا نوبت سیرهاست سیرها را هم بکوبید
سبزی ها را شسته و خشك كنید و آنها را كاملا ساطوری كرده و به مواد اضافه كنید
بعد بادنجانها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغزگردو و آب انار را با هم مخلوط کنید و اگر دوست دارید داخل میكسر یا مخلوط كن بریزید تا یكدست شوند
اضافه کردن نظر