کلم پلو شیرازی
اول کلم قمری ها رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و زرد چوبه و فلفل زدم و نمک زدم با یک لیوان آب گذاشتم خوب بپزه بعد سبزی های کلم پلو(چهارصد گرم ریحون ، دویست گرم شوید، دویست گرم تره صدگرم ترخون) رو خرد و اضافه کردم بعلاوه ی پیاز داغ و یک استکان آبلیمو تازه و گذاشتم عطرها و مزه ها به خورد هم بره
بچه ها هرگز تو کلم پلو زعفرون نریزید چون عطرش غالب میشه و دیگه اون عطر اصیلِ سبزیجاتش حس نمیشه
تو این فاصله ۳۰۰ گرم گوشت رو با دو قاشق آرد نخودچی و زنجبیل و زردچوبه و فلفل و پیاز حسابی ورز دادم و قلقلی کردم و سرخ کردم
چهار پیمونه برنج هم با زردچوبه و نمک گذاشتم بپزه تو قابلمه روغن ریختم، چندتا برگ کاهوگذاشته و روش کمی آبلیمو ریخته لایه به لایه برنج ریخته و ملات کلم پلو و کوفته قلقلی و دم کرده
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر