کیک دو رنگ
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا مواد کیک را از یخچال بیرون اوردم تا هم دمای محیط بشه
تخم مرغها،شکر و وانیل را در کاسه ای ریختم و با همزن آنقدر زدم تا کرم رنگ بشه و پف کنه شیر و روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و دوباره هم زدم آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا مواد کاملا با هم ترکیب بشه مایه کیک رو در دو ظرف به طور مساوی ریختم به یکی دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم و به دیگری دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کردم کف قالبم را کمی چرب کردم یه لایه مایه سفید و یه لایه مایه کاکائویی ریختم وتا آخر اینکارو انجام دادم سپس در فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقیقه گذاشتم تا کیک بپزه
منظورم از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه
اندازه قالبم ۱۸ سانت با ارتفاع ۹ سانت بود
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر