فتوچینی با سس پنیر
طرز تهیه سس
کره 100 گرم+یک ق م رب+ارد 1 4پ بزارید روی حرارت رب و سرخ کنید اردو اضافه کنید بعد 1 پ یا 1و1 4 شیر اضافه کنید و تند تند هم بزنی تا گوله نشه ارد حالا 1 4پ پنیر خامه ای1 4پ پنیر گودا هلندی برای من سبزی دار بود
1 4پنیر پارمزان 1 2 پ پنیر موزارلا
طرز تهیه
بزارید تمام پنیرها با سس یکدست بشه نمک نزنید یکم فلفل و جوز هندی بزنید
حالا نوبت فتوچینی که طبق دستورش خوب بپزید بزارید پختش کامل بشه چون دیگه دم نمیشه
بعد با سس مخلوط کنید
یه هفت یا هشت تا هم گوجه گیلاسی و برش بزنید بریزید تو غذاتون بزارید چند دقیقه روی حرارت بمونه تا طمع ها تلفیق بشن
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر