خورشت آلو و اسفناج
مواد لازم
گوشت گوسفند نیم کیلو
اسفناج
یک کیلوآلو برقانی 150 گرم
پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور پخت
گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد
نکات تغذیه ای
۱ اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد
۲ اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی عروقی می شوند
۳ اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر