مربا ریواس
مربای بهاری خوشمزه و خوشرنگی است که در این فصل از سال درست میشود و برای صبحانه همراه با کره یا خامه انتخابی مناسب محسوب میشود
مواد لازم
ریواس پاک شده 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 1 2 لیوان
طرز تهیه
1 ریواس را پاک کنید و پوست روی آن را بکنید، سپس خرد کنید و خوب بشویید
2 ریواس را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و روی هر لایه شکر بریزید و به مدت 24 ساعت کناری بگذارید تا آب بیندازد
3 قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید 30 35 دقیقه روی حرارت بجوشد سپس شعله را خاموش کنید و مجدد 24 ساعت اجازه دهید مربا در دمای محیط خنک شود سپس در ظرف شیشهای بریزید و سرو کنید
اضافه کردن نظر