️طرز تهیه کباب تابهای سینه مرغ با برنج زعفرانی
️ برنج را از قبل با نمک و آب میخیسانیم و آبکش میکنیم
️ سینه مرغ را به تکههای کوچک خرد و در صورت تمایل با سس مایونز آغشته میکنیم و به سیخ میکشیم برای هر سیخ ۷ الی ۸ تکه سینه مرغ کوچک مناسب است
️ با برس مخصوص آشپزی روی جوجهها نمک و کمی زعفران میزنیم
️ بعد سرکه، آبلیمو و زردچوبه و هر ادویهای که خواستید با هم مخلوط میکنیم
️ سیخهای مرغ را در تابه چیده و مواد آبلیمویی روی آنها میریزیم کل مرغ را به این مواد آغشته میکنیم
️ در تابه کمی روغن میریزیم و سیخها را داخل ماهیتابه میگذاریم
️ پس از آنکه دو طرف مرغها خوب سرخ شد، در تابه را میگذاریم تا مغز مرغها بخارپز شود
برنج را دم کنید و زعفران دمکرده را روی آن بریزید
اضافه کردن نظر