این سبزیها را قبل از خوردن بپزید
گوجه فرنگی
اگرمیخواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است، بهره ببرید، آن را بپزید
اسفناج
سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ خواهد شد
سیبزمینی
اینطور ثابت شده که مصرف سیبزمینی پخته یا آبپز شده قند خون را به طور موثری کنترل میکند در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون دارد
هویج
سطح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ میشود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش مییابد
مارچوبه
اگر میخواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید
بروکلی
بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است
خواص آنتی اکسیدانی کلم بروکلی بسیار معروف است همچنین منبع غنی لوتئین و توکوفرول است این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگهای خونی بدن، خطر سرطان را کاهش میدهد
اضافه کردن نظر