باز کردن یخ مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب داغ اشتباه است
️چون به محض اینکه دما از 10 درجه سانتی گراد بگذرد، همه ی باکتری هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کرده اند، شروع به تکثیر شدن میکنند
️روش درست ،از یخچال استفاده کنید این روش زمان بیشتری میبرد،بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید
+ از آب سرد استفاده کنید مرغ را درون یک کیسه ی پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه یا تشت پر از آب سرد شیر فرو ببرید این آب را باید هر 30 دقیقه عوض کنید
اضافه کردن نظر