مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه ممنوع
️مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی های دیگر باعث بروز عارضه ها و بیماری ها می شود، این امر عمر را کوتاه می کند بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند؛ یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند
+ پنیر دارای مولکول های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می کند مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند باعث تشدید این فرآیند می شود
دانستنیهای خوب
اضافه کردن نظر