چای سبز و دارچین را از برنامه غذاییتان حذف نکنید
هیچ ماده خوراکیای حاوی تمام مواد مغزی موردنیاز برای بدن نیست، اما محققان توصیه میکنند برخی خوراکی که حاوی میزان بالا آنتی اکسیدانها هستند را همیشه در آشپرخانه داشته باشید، یکی از این مواد غذایی چای سبز است که نقش احتمالی آن در کمک به مقابله با هر بیماری و عارضهای از پوسیدگی دندان تا سرطان، مورد مطالعه قرار گرفته است؛ از بین گونههای موجود، چای «ماچا» که در مراسم چای ژاپنیها استفاده میشود، از همه سالمتر و دارای فواید بیشتری نسبت به سایر چایها است
دارچین دارای خواص متعددی از جمله تقویت سلامت قلب و حتی مقابله با سندروم متابولیکی است،میتوان به راحتی دارچین را به چای، قهوه و شیر اضافه کرد و از فواید آن بهره مند شد؛ همچنین پودر کاکائو خالص فواید آنتی اکسیدانی متعددی دارد؛ این ماده کالری بسیار کمی دارد و ویژگیهای شکلات را داراست؛ میتوان پودر کاکائو را به انواع شیر از جمله شیر سویا افزود
دانستنیهای خوب
اضافه کردن نظر