تست «آب نبات پاستیل» که در برنامه تلویزیون سی ان ان توسط استیون مانگر، رئیس مرکز بویایی و چشایی دانشگاه فلوریدا، به نمایش گذاشته شد
️«یک پاستیل را در یک دست نگه دارید و با دست دیگرتان محکم بینیتان را بگیرید که هوا از آن عبور نکند بعد پاستیل را در دهانتان بگذارید و بجوید فرض کنیم این یک پاستیل میوه است
اگر ترشی و شیرینی آن را حس کردید، معلوم میشود حس چشاییتان سالم است »
️مانگر میگوید، بعد همچنان که در حال جویدن پاستیل هستید، باید بینیتان را رها کنید «اگر حس بویاییتان سالم باشد، باید به ناگهان بوی آن در بینیتان بپیچد » به گفته مانگر، این احساس «بسیار قوی و واکنشی شدید است »
️«بنابراین، اگر بعد از حس مزه ترش و شیرین بتوانید بگویید پاستل چه بویی میداده، حس بویایی خوبی دارید »
️اگر پاستل در دسترستان نیست، میتوانید حس بویاییتان را با قهوه آسیاب شده یا پوست پرتقال آزمایش کنید
️از دست دادن حس بویایی میتواند نشانه آنفولانزا یا سرماخوردگی ساده یا حتی اضمحلال سلسله اعصاب، آلزایمر، یا پارکینسون هم باشد
اضافه کردن نظر