وقتی از افرادی که قهوه میخورند میپرسم چی به قهوهتون اضافه میکنید میگن “کافیمیت” وقتی ازشون میپرسم این چی هست، از چی تشکیل شده میگن “نمی دونیم مگه شیر خشک نیست؟” حالا با هم ببینیم این پودرهای سفید چی هستن
ای پودرها از شربت ذرت یا گلوکز جامد شده، روغن نباتی (مانند پالم) نیمه هیدروژنه و طعمدهندههای مصنوعی تشکیل شدهاند و تقریبا خبری از شیر یا خامه نیست
باید با تاسف بدانیم که این جعبههای زیبا مانند اسب تروا هستند ظاهری زیبا مملو از دیابت، چاقی، سکته قلبی و مغزی
این پودرها حاوی سدیم کازئینات است که یا صناعی یا مشتق از پروتیین شیر است اگر کسی به شیر حساسیت دارد نباید سدیم کازئینات هم مصرف کند
چکار کنیم؟
اگر به لبنیات حساسیت نداریم از شیر یا خامه واقعی استفاده کنیم اگر به لبنیات حساسیت دارید بهتر است شیرسویا یا شیر نارگیل به قهوه خود بیفزایید
اضافه کردن نظر