اخته خَمَس ( اسکمو اخته گیلانی)
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)
️ آلبالو خشک ۱ لیوان
️ زغال اخته خشک ۱ لیوان
️آلوچه خشک ۱ و ۱ ۴ لیوان
️ نمک و گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)
️همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید
اضافه کردن نظر