بیسکویت کدوحلوایی
مواد لازم
️یک فنجان جو دو پرک
️یک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز)
️یک فنجان پوره کدو حلوایی
️دو قاشق غذا خوری شیره
️دو قاشق غذا خوری روغن نارگیل
️دارچین، زنجبیل، جوز هندی و وانیل هر کدام نصف قاشق چای خوری
️یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
️یک چهارم فنجان پودر نارگیل
مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنید و سپس شیره و روغن نارگیل ذوب شده را به آن بیفزایید بیسکویت ها را به شکل دانه های خرما در آورده و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سلسیوس بپزید در نیمه زمان پخت بیسکویت ها را زیر و رو کنید تا هر دو جهت ان خوب بپزد
محصولات این طرز تهیه بیسکویت مادر ۲۴ ساعت ماندگاری دارند
اضافه کردن نظر