کيک کنجدي
مواد لازم
️آرد
️ دو پيمانه
️شیر
️ یک پيمانه
️روغن
️ نصف پيمانه
️شکر
️ یک پیمانه
️پوست رندهشده پرتغال به ميزان لازم
️بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
️گلاب نصف پيمانه
️هل يك قاشق مرباخوري
️كنجد و دراژه هاي رنگي براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا شكر و روغن را مخلوط كرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط ميكنيم شير و گلاب را در اين مرحله ميافزاييم آرد را به همراه بيكينگپودر دوبار الك كرده و كمكم به مواد اضافه ميكنيم و به حالت دوراني هم ميزنيم تا پف آن نخوابد سپس پوست پرتغال را افزوده و كنجد را روي آن ميپاشيم و به مدت 30 تا 35 دقيقه درون كيكپز قرار ميدهيم و در نهايت دراژه ها را روي آن مي پاشيم
اضافه کردن نظر