ترشی غوره
مواد لازم
غوره 500 گرم
سرکه 500 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
از ترشی غوره برای کنار غذاها استفاده کنید خیلی خوشمزه می شود می توانید غوره ها را شور کنید و از آن هنگام پخت غذا استفاده کنید
ابتدا غوره های عسگری را دانه دانه کنید بعضی افراد با خوشه درست می کنند و سپس آن را بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند سپس داخل بطری شیشه ای تمیز غوره ها را بریزید شیشه تان هم باید کاملا خشک باشد سپس مقداری نمک روی آن ها بریزید بعد از آن روی غوره ها را با سرکه بپوشانید اگر خیلی ترش دوست نداشتید می توانید مقدار سرکه را نصف کنید و نصف دیگر آب جوشیده سرد بریزید
اضافه کردن نظر