مصرف قارچ، خطر ابتلا به سرطان

مصرف قارچ، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کم می کند

️بررسی دانشمندان نشان می دهد افرادی که در هفته یک تا دو بار قارچ مصرف می کنند، هشت درصد کمتر در خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند

+ کسانی که در هفته سه بار قارچ مصرف می کنند، این خطر را تا 17 درصد در خود کم می کنند

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.