مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد می تواند به اندازه ی یک لیوان شیر کلسیم به بدن برساند به همین خاطر افرادی که نسبت به مصرف شیر حساسیت دارند بهتر است از این دانه ها استفاده کنند
دانههای کنجد منبع خوبی از املاح گوناگون، فیبر و حتی پروتئین هستند كنجد حاوی مقدار قابل توجهی آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، مس و منگنز است
آهن موجود در دانههای کنجد در پیشگیری از کمبود آهن، کمخونی و اُفت انرژی مؤثر است همچنین دانههای کنجد میتوانند مس مورد نیاز بدن برای حفظ سلامت سیستم عصبی، استخوانها و سوختوساز را تأمین کنند
join
اضافه کردن نظر