راتا مرغ و گردو
️سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
️پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
️گردو خرد شده ۳۰ گرم
️سس مایونز ۶۰ گرم
️پیازچه خرد شده ۳ ق غ
️سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت
بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود
️نکته گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید
اضافه کردن نظر