موس انار
آب انار نصف پیمانه (تقریبا آب یک عدد انار درشت)
شکر یک ق سوپخوری
پودر ژلاتین نصف ق سوپخوری
طرز تهیه
شکرو به آب انار اضافه کنید ژلاتین رو روی سطحش بپاشید ۵ دقیقه صبر کنید سپس بنماری کنید تا ژلاتین حل شود شکلات تخته ای سفید ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکلات را خرد کرده و بنماری کنید تا ذوب شود سپس خامه را اضافه کنید با هم مخلوط کنید کنار بگذارید تا خنک شود خامه قنادی ۱۲۵ گرم فرم دهید
مخلوط آب انار و مخلوط شکلاتی رو وقتی کاملا به دمای محیط رسیدن به خامه فرم گرفته اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر