پودینگ موزی با بیسکوییت
مواد لازم
1 لیتر شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 استکان شکر(استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
2 قاشق چای خوری زردچوبه(اجباری نیست)
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای وسط آن
بیسکوییت bebe (یا هر بیسکوییت دیگر)
موز
برای روی آن
خامه
ترافل رنگی یا هر چیز دیگری
طرز تهیه
ابتدا تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد سپس از روی اجاق بردارید (کمی هم بزنید تا ولرم شود) کمی از محلبی را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی محلبی بیسکوییت خرد شده و برشهای موز بذارید دوباره داخل هر ظرف محلبی بریزید دوباره یک لایه بیسکوییت و برشهای موز قرار داده مجدد محلبی بریزید در آخر روی آن خامه ریخته و به دلخواه خودتان تزئین کنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر