پودینگ یورکشایرتخم مرغ

پودینگ یورکشایر

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۲۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
نمک ۱ ۴ ق چ
روغن ۱۲ ق چ

نوعی نان انگلیسی با بافت سبک و نرم
تخم مرغ ها را بزنید آرد را به آن اضافه کنید و خوب با هم زن دستی بزنید سپس شیر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید خمیر رابه مدت ۱۵ دقیقه یا بیشتر استراحت دهید فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید و هر مدام از قالبهای مافین را با یک قاشق چایخپری روغن کاملا چرب کنید قالب را داخل فر گذاشته تا کاملا داغ شود قالب را از فر بیرون آورده و با خمیر تا نیمه هر کدام را سریع پر کنید و دوباره در فر بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید به هیچ عنوان در فر را در حین پخت باز نکنید تا طلایی و ترد شوند
میتوانید خمیر را با آویشن یا رزماری یا هر سبزی دیگری به دلخواه طعم دار کنید

️ ️ ️

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.