سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

کیک اسفناج اول از همه سه تا

کیک اسفناج

اول از همه سه تا تخم مرغ رو با یه پیمانه شکر و نصف ق چ وانیل خوب با هم زن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه دو ق غ آب لیموی تازه اضافه به همراه دو سوم پیمانه اسفناج تازه پوره شده (برگهای تازه اسفناج رو از ساقه جدا داخل غذا ساز کاملا پوره کنید تا ریز و یکدست بشه) اضافه و دو سوم پیمانه روغن مایع اضافه و مخلوط و در انتها دو پیمانه آرد رو با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کرده به مواد اضافه و با لیسک به هم میزنیم تا جایی که مواد مخلوط بشن داخل قالب رو چرب و آرد پاشی کرده برای چهل دقیقه تو دمای صدو هشتاد درجه میزاریم

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.