‍ مسقطی پرتقالیآب پرتقال

‍ مسقطی پرتقالی

آب پرتقال 4 پیمانه
نشاسته گندم 5 قاشق سوپخوری
رنده ی پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری
شکر یک چهارم پیمانه
در قابلمه ای آب پرتقال و نشاسته گندم و رنده ی پوست پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مرتب هم زده تا به صورت مخلوطی غلیظ در آید
در ظرف کشیده و روی آن را با فیله پرتقال و خلال پسته تزیین کنید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.