سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

املت اسفناج نصف پیمانه آرد

املت اسفناج

نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید ۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید
به این ترتیب مایه املت آماده می‌شود روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکه‌های نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.