سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

املت ژامبون و پنیر هشت

املت ژامبون و پنیر

هشت عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم فنجان شیر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان، ژامبون پخته شده
نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی

طرز تهیه
ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب می‌کنیم
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم
سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می‌کنیم
املت ژامبون و پنیر شما آماده است نوش جان

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.