املت گوجه بادمجانطرز تهي

املت گوجه بادمجان

طرز تهيه يدون بادمجان متوسط رو حبه اي خرد كنيد(در دستور با پوسته ولي ميتونيد پوستش رو هم بگيريد) و در سه قاشق روغن زيتون تفت بديد تا نرم و كمي سرخ بشه بادمجان رو از تابه بيرون بياريد، يدونه پياز نسبتا بزرگ رو خرد كنيد و در همون تابه تفت بديد تا طلايي بشه،يك حبه سير خرد شده هم اضافه كنيد(ميتونيد حذف كنيد)،زردچوبه و فلفل سياه و قرمز و كمي پاپريكا (پودر فلفل دلمه اي قرمز)اضافه كنيد بعد چهار تا گوجه فرنگي خرد شده و بادمجانها رو اضافه كنيد،كمي نمك بزنيد و در تابه رو بذاريد تا آروم باهم بپزن و آبش كشيده بشه،مثل تصوير ميتونيد در اين مرحله مقداري جعفري هم اضافه كنيد حالا سه يا چهار تخم مرغ روي گوجه و بادمجان بريزيد،روشون نمك و فلفل سياه بپاشيد و در تابه رو بذاريد تا تخم مرغ خوب بپزه

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.