سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

املت گوجه بادمجان طرز تهي

املت گوجه بادمجان

طرز تهيه يدون بادمجان متوسط رو حبه اي خرد كنيد(در دستور با پوسته ولي ميتونيد پوستش رو هم بگيريد) و در سه قاشق روغن زيتون تفت بديد تا نرم و كمي سرخ بشه بادمجان رو از تابه بيرون بياريد، يدونه پياز نسبتا بزرگ رو خرد كنيد و در همون تابه تفت بديد تا طلايي بشه،يك حبه سير خرد شده هم اضافه كنيد(ميتونيد حذف كنيد)،زردچوبه و فلفل سياه و قرمز و كمي پاپريكا (پودر فلفل دلمه اي قرمز)اضافه كنيد بعد چهار تا گوجه فرنگي خرد شده و بادمجانها رو اضافه كنيد،كمي نمك بزنيد و در تابه رو بذاريد تا آروم باهم بپزن و آبش كشيده بشه،مثل تصوير ميتونيد در اين مرحله مقداري جعفري هم اضافه كنيد حالا سه يا چهار تخم مرغ روي گوجه و بادمجان بريزيد،روشون نمك و فلفل سياه بپاشيد و در تابه رو بذاريد تا تخم مرغ خوب بپزه

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.