سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

باسلوق گردویی یک پیمانه

باسلوق گردویی

یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.