براي تهيه كرپ از اين مواد

براي تهيه كرپ از اين مواد استفاده كنيد
آرد يک دوم پيمانه(نصف پيمانه استاندارد شيريني پزي يا نصف ليوان دست دار فرانسوي),تخم مرغ يک عدد كوچك,شير دو سوم پيمانه,نمک يک پنس (خيلى خيلى کم),کره ذوب شده يک قاشق غذاخورى
تمام موادو در يک کاسه باهم مخلوط کنيد میتونید خیلی خیلی کم در حد نوک ق چ وانیل هم اضافه کنید از این مواد یک لایه نازک در تابه بریزید،حتما تابه سالم و نچسب باشه کرپ نازک و مثل نون هست پس مواد زیادی در تابه نریزید ضخامت در عکس مشخصه تعداد هم بستگی به اندازه تابه داره برای بین کرپ میتونید از نوتلا یا شکلات صبحانه همراه با موز یا توتفرنگی استفاده کنید با خامه ی شیرین شده و فرم گرفته با موز یا توتفرنگی استفاده کنید،
يا كلا به جاي خامه از عسل يا مربا و مارمالاد استفاده كنيد(منظورم يكي از اينها بجاي خامه هست)
نکته تفاوت کرپ و پنکیک در اینه که پنکیک در واقع نوعی کیک هست که در تابه درست میشه و یک جزء پف کننده مثل بیکینگ پودر داره و در بعضی موارد حتی سفیده رو جدا میزنیم تا پف کنه،ولی کرپ بیشتر حالت نون داره و نازکه و در کنار چیزای دیگه(شیرینیجات مثل خامه یا مدل غذایی)

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.