برنج کاسه ای آذری️مواد ل

برنج کاسه ای آذری

️مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
ذرت ۱ پیمانه
نخود فرنگی ۱ پیمانه
هویج خرد شده ۲ عدد
گوشت مرغ ۲۵۰ گرم
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۲ عدد

️طرز تهیه
پیاز را سرخ می کنیم کمی زعفران به آن می زنیم و برنج خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می کنیم
تخم گشنیز، زردچوبه، دارچین، پودر کاری و نمک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم
کمی روغن اضافه می کنیم سپس هویج و نخود فرنگی و ذرت آب پز را اضافه می کنیم (در صورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نیز می توان اضافه کرد)
سپس کمی از خلال بادام و زرشک را افزوده و ۳ لیوان آب می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد
مرغ را نیز جداگانه با نمک و ادویه می پزیم
بعد در یک ظرف بزرگ چرب شده، کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایه لایه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضافه می کنیم
می توانیم روی آن بادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده روی آن را بپوشانیم
سپس بدون فویل (و در صورتی که روی آن را با سیب زمینی یا بادام نپوشانده ایم با فویل) در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می پزیم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.