بورک اسفناجمواد لازم

بورک اسفناج

مواد لازم
۱ لیوان شیر
۱ لیوان ماست
۱ استکان روغن مایع
۳ عدد تخم مرغ
۶ عدد یوفکا
مواد میانی
۱ کیلو اسفناج
۲ عددپیاز
نصف استکان روغن مایع
نمک فلفل سیاه
۲ ق غ رب
۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما
طرز تهیه
اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

آخرین دیدگاه‌ها

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.