بورکخمیر یوفکا ۶ عدد ا

بورک

خمیر یوفکا ۶ عدد
اسفناج یک کیلو
چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ، فلفل‌سیاه
کره گیاهی ۱۰۰ گرم (برای داخل خمیر یوفکا)

اسفناج ها رو تمیز شسته و خرد کرده
پیاز و ریز خرد کرده با چرخ کرده تفت داده تا زمانی که آب چرخ کرده کشیده بشه نمک و فلفل اضافه میشه
اسفناج رو اضافه کرده و تا وقتی آب اسفناج کشیده بشه ، تفت داده میشه
از روی اجاق برداشته و میذاریم تا سرد شه
خمیر یوفکا رو باز کرده با کره آب شده چرب کرده و از مواد روی خمیر ریخته ، خمیر رو از وسط بریده و هر قسمت رو رول کرده به شکل گل می پیچیم
روی سینی که کاغذ روغنی پهن شده ، می ذاریم
یک عدد زرده تخم مرغ و دو ق غذا شیر و با هم مخلوط کرده به کمک فرچه روی بورک رومال می کنیم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها سرخ بشه،می پزیم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.